Du kan udfylde modelkontrakten online her, eller downloade den i pdf format længere nede på siden.

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

Du kan også åbne pdf filen her og udskrive den og så udfylde den, for så at medtage den til shoot så jeg kan underskrive den. 
 Det handler om sikring af dine og mine rettigheder til det billed matriale som du og jeg frembringer i samarbejde, her skal du også tænke frem i tiden , måske du ændre holdning til de billeder vi har lavet tidligere. her er det så bare rigtig godt af have en klar aftale at holde sig til, så

Har du tænkt over hvilket et shoot du kunne tænke dig, skriv dine tanker til mig… bare klik her
Hvis du vil se andet af det jeg laver så bare klik her ; niceguyphoto

pdf