johnnymortensenfoto, Billund, Foto, Fotografi

Dangerous Girls Før og efter siderne er der, hvor jeg viser og beskriver lidt af de projekter jeg befatter mig med, både i mit fotografi og i skabelsen af de billed udtryk som jeg ønsker at frembringe, som oftest inspireret af filmplakater. Oftest er det billeder og sammensætninger der er arbejdet på gennem lang tid, og mange forskellige kombinationer har været prøvet og forkastet, Tålmodighed er en meget væsentlig faktor når man begiver sig ud i denne kunst form. Nedenstående er et par exempler på billeder der opstår, for det meste ud af billeder jeg selv har taget, og så fritlagt i Photoshop, jeg har herefter sammensat en række udvalgte billedelementer til en “kollage” så jeg kan placere de enket elementer i et miljø som ikke helt svare til det der var på lokationen. Dette er målrettet til at formidle en bestemt stemning til beskuren, og med Gun girl billederne er det et Hollywood indtryk jeg går efter.

Gungirl part # 1

Dette billede består af 2 billeder. Jeg har taget et billede af GunGirl Melinda, frit lagt hende og efterfølgende passet hende til baggrunden ..stemningen jeg efterstræber er i dette tilffælde en lidt nat-agtig, drama, spænding , samtidig er billed sammensætningen opstået spontant, dvs jeg havde ikke en klar ide da jeg optog billederne af Melinda, men kun en fornemmelse af hvilken en stemning jeg gerne ville opnå

Dette Gungirl billede skulle ende med at give en fornemmelse af “ensomme kriger”  til det valgte jeg et terræn der var i ørkenen og en mere dramatisk himmel. Den kompakte posering skulle give en for nemmelse af “lige før det går løs”.

I dette billede har jeg villet bibeholde det dramatiske, posering skulle understrege at “kampen” er igang og vores heltinde er nu gået i aktion, dette understreges af den lave kameravinkel hvor vores heltinde komme til at fremstå som en dominerende og overlegen modstander.