US-dag i Hampen

US-dag i Hampen, totalt fedt arrangement der tiltrækker virkelig mange Amerikaner biler, og rigtig mange af dem er i de “Rigtige” årgange. Personlig er jeg nok i den ende af årgangene det er fra midt 1930 til midt 1950, og det kan jeg nok tilskrive min facination til Hollywood film fra selvsamme årgange. Derfor er mit selvportræt også med Trenchcoat, Bogart hat og en “Chicago typewriter” replica.

Jeg tilbragte godt 3 timer i selskab med disse fantastiske maskiner, for at få matriale nok til mit egentlige fotoprojekt. Helt fra start ved jeg at det er vanskeligt at få lavet de helt rigtige optagesler on site idet biler og tilskuer er tilstede over alt ..  hvilket umuliggør færdige billeder af bilerne direkte i optagelsen. Men med lidt snilde og lidt tålmodighed fik jeg rigeligt med optagelser til at lave min vision af biler i deres rette miljø, bare i PhotoShop.

Og som kryderi til hele projektet, så kunne fotografen selvfølgelig ikke lade være med at indsætte nogle selvportrætter, sorry men jeg var nød til det 😀

til mere    til tech

ThunderBird

US-dag, johnnymortensenfoto, Billund foto, billundfotograf, foto, billeder, amerikanerbiler, Hampen, film noir

32′ Ford V8

US-day, johnnymortensenfoto, Billund foto, billundfotograf, foto, billeder, amerikanerbiler, Hampen, film noir

Plymouth

US-dag, johnnymortensenfoto, Billund foto, billundfotograf, foto, billeder, amerikanerbiler, Hampen, film noir