Fotoklubben ISO6600 i Vejen havde HighKey II foto på pogrammet, altså en helt normal klubaften i en aktiv forening.

HighKey II, er naturligvis efterfølgeren til HighkeyI hvor hele klubben stiftede bekentskab med denne diciplin . Teorier blev diskuteret og i fælleskab kom klubben ISO6600 frem til at det er en meget subjektiv og personlig vurdering om et billede er HighKey eller ej. Dog er det fælles omdrejnings punkt at billederne består af væsentlig flere hvide pixels end grå/sorte pixels. læs mere

Lidt om anvendt teknik

highkey, Billund foto, foto billund, billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen
highkey, Billund foto, foto billund, billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen