Sommerferie 2017, fotografen slapper af med motiver der ikke normalt er indenfor rækkevidde.

Ørnereservatet  EagelWorld i nordjylland er afgjort en kæmpe oplevelse og totalt et besøg værd. Det er ikke hverdag at man møder disse prægtige rovfugle på så tæt hold, facinerende og enormt spændenden at se og høre om, på ufattelig og højest uvant tæt hold. Den helt store oplevelse var nok hvor store disse fugle egentlig er. Helt afgjort en af de fedeste oplevelser. Chek deres facebook side ud her EagelWorld.
Den fotografiske udfordring er helt klart alt det uventede, intet er planlagt og tekniske udfordringer skal løses .. der er ikke tid til at prøve hint og dint, man skal bare kunne reagere… og hurtigt.

Tæt Ved Lønstrup er det nu slukkede fyr, midt i en enorm vandre klit. Spændende og storm blæst, sted at vandre med en facinerende udsigt
spændingen er selvfølgelig optimalt når man vandre ud til tårnet i en modvind der viste sig at være 18 m/sek…  det er ikke meget man ser på det tidspunkt. men kameraet fik lov til at arbejde. Selvfølgelig skal man også besøge og fotografere fyrtårnet under mere rolige sommer forhold.

Her har vi så fyrtårnet under mere rolige vejr forhold.