CATS

En dag i Marts ringede telefonen, en person der viste sig at være Inge fra Katteklubben præsenterede sig pænt og gav mig en mulighed som jeg bare ikke kunne sige nej til. ” Katteklubben holder international katteudstilling sidst i Oktober, vi mangler en fotograf, var det noget for dig ???”…  Hold da op, sikke en udfordring og efter kort betænknings tid slog jeg simpelthen til. Nyt territorie, nye ting at lære, masser af planlægning og masser af experimenterende fotografi, og en masse nye mennesker at snakke med ….  tænk sig .. jeg skulle fotografere Cats, OPTUR .. er vist mildt sagt.  jeg kom efter nogen tid til konklusionen at jeg ville prøve at indarbejde min egen stil, min måde at gøre det på… og sikke en sommer det blev … det ene experiment efter det andet blev prøvet og forkastet eller justeret og gemt som en mulig løsning på opgaven, vores egen Milo Cat blev på det nærmest tvangs indskrevet som model, og ikke altid med god vilje og godt humør. det kostede hårdt i godbidder. Tid går som tid nu engang gør og pludselig var dagen oprundet, Familiens frivilige hjælpere blev pakket i bilen sammen med en enorm mængde fotogrej og andet godt..  huhej til KFUM hallerne i Koldig og så opstilling og indkøring af lys og pc teknik ..  selv knas med det lokale netværk blev løst på stedet… Min kone Conny fixede forbindelsen til omverdenen med lidt ledning, en Iphone og en masse snarrådighed .. Olsen banden har ikke existeret forgæves, og Melanie var super til både at håndtere og til at få de smukke katte til at fokusere de få minutter hvor de var models for a day.
Sikke en oplevelse … vi mødte en masse skønne mennesker og fik lov til at fotografere deres fantastiske Cats, en helt og aldeles mindeværdig weekend, som bare gik alt for hurtigt, og naturlig tak til alle der lagde vejen forbi vores lille foto stand, fik lavet foto eller bare en sludder … fed fed oplevelse.  Det eneste der udestår er at få bragt den nyerhvervede erfaring i spil, få samlet op på do’s and don’ts …  men intet kan ændre på at det var en super fed weekend med en masse CATS 🙂

 

Cats Cats Cats Cats Cats Cats

Du kan selvfølgelig se flere fotos jeg har lavet ved at klikke her ; portrætter 

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her