Pinup, jagerfly og fede timer

Søndag den 18 september 2016, bliver en af de dage man altid vil kunne huske. Det startede egentlig små 14 dage før, min “gamle” foto buddy, Egon Hye  kontaktede mig og spurgte om jeg var frisk på et spændende og anderledes shoot. et fire timers shoot på en flyveplads, og temaet var pinup og jagerfly, et hurtigt flyvende og spændende sammensætning. Sikke et spørgsmål , Sådan en til oplevelses kontoen siger man ikke nej til, næ man slår til og flytter alt andet der evt. måtte stå i kalenderen 😀
Så afsted det gik, og kl. 1300 sharp stod holdet bestående af fotograferne Egon Hye, Johnny Kudal, og yours truely, samt modellerne Amanda Lund, Thilde Hindkjær og Linda Arbjørn, som iøvrigt medbragte outfit fra Rockabilly style klar og skarpe til den forestående super spændende opgave..
Og det blev spændende. Vi blev eskorteret ind på basen og frem til hangaren hvor shootet skulle udføres, og huehej hvor blev der pakket fotogrej ud, lidt vild hvad sådan en samlig entusiaster kan fremvise af grej.. 😀  Og samtidig med den kreative udfordring var der også en tidsmæssig udfordring idet vi havde begrænset tid på basen, modeller og fotografer og udstyr flyttede sig rund som vilde, og alle i højt og glad humør. Da dagen var overstået havde alle fotografer arbejdet med alle modeller og alle havde en masse med hjem på memorykortet…  😀  en spændende og meget anderledes søndag nåede sin afslutning  alle var godt brugte, men glade og mættet af en stor og vild anderledes oplevelse. Kronen på oplevelsen er altid når værterne slutter med at sige, at de har haft en fantastisk oplevelse og at vi til enhver tid ville være velkommende til endnu et shoot.

Amanda, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billundAmanda, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Amanda, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Thilde, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Thilde, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Thilde, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billundLinda, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Linda, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Linda, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund

Du kan selvfølgelig se flere modelfotos ved at klikke her ; modelfotos

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her