Fotobanden  En samling af de Sjoveste fotonørder

Man tager en sjov hobby, tilsætter lidt mild dansk sommervejr ved vadehavet, krydre det med entusiaster og humor… lader det hele varme op .. så har man super sjov…
Det er bare en positiv oplevelse af de store , når et interesse fælleskab samles og med godt humør gør en hyggelig aften til en super duper hyggelig aften.
Der blev arangeret en fototur, for dem der var interesseret, til det store vadehav og som mål valgte vi Mandø vejen, det flade landskab, når det er fladest. Foto interessen blev dyrket for vildt, videns deling når det er bedst. Alle havde noget at bringe til fadet, og alle havde noget nyt med hjem i bagagen …ikke mindst ny viden om at sneakers ikke er det mest velegnede vadehavs fodtøj 😀
undervejs fik vi selskab af en fyr fra Kina, som lystigt gik ind i fælleskabet, han spurgte til teknikker  og fik både svar og fede billeder af en dansk vadehavs solnedgang med i bagagen hjem til Kina.
Vi havde det sjovt, præcist som et interesse fælleskab skal have det. Kontakten til den amerikanerbil kørende arkitekt var endnu et spændende indslag .. mon ikke foto interessen blev vakt.. nu ved han ihvertfald hvor de dygtige og interesserede fotografer befinder sig og han ved at døren til dette univers er åben hos fotobanden.
Kronen på værket var kagen som Tage og kone medbragte .. Det sønderjyske talent for kagebord fornægter sig aldrig .. Mange tak herfra ..
Fotobanden viste bare hvad den gode stemning og den gode tone kan skabe af gode oplevelser for alle interesserede. Dette er videndeling og det kreative i yderste konsekvens, dette skaber lysten til at hobbyfotografere, dette skaber lysten til at deltage på alle planer … og ikke mindst glæden over at skulle med hele holdet på eventyr næste gang.

 Herunder lidt visuelt indtryk fra vores hyggelige aften.

Fotobanden afventer solnedgang og ankomsten af den blå time. perspektiver og komposition diskuteres og belyses i en fredelig atmosfære.

fotobanden, ISO6699, Fotoklub, naturfoto, klub, fotoforening, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i Vejen, foto i vorbasse, modelbilleder, fotobanden, ISO6699, Fotoklub, naturfoto, klub, fotoforening, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i Vejen, foto i vorbasse, modelbilleder, fotobanden, ISO6699, Fotoklub, naturfoto, klub, fotoforening, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i Vejen, foto i vorbasse, modelbilleder, fotobanden, ISO6699, Fotoklub, naturfoto, klub, fotoforening, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i Vejen, foto i vorbasse, modelbilleder,

Vores kinesiske ny ankommer ..  arbejder intensivt med at komponere det flade landskab.

fotobanden, ISO6699, Fotoklub, naturfoto, klub, fotoforening, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i Vejen, foto i vorbasse, modelbilleder, fotobanden, ISO6699, Fotoklub, naturfoto, klub, fotoforening, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i Vejen, foto i vorbasse, modelbilleder,

Du kan selvfølgelig se flere fotos jeg har lavet ved at klikke her ; portrætter 

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her