kat foto

Ferien overstået, tiden er inde til søge nye udfordringer. Og gerne noget der sætter evner og viljestyrke lidt på prøve, men samtidig noget som der kan stables på benene med “de forhånd værende søm” så at sige … men hvad er ikke lige prøvet før..!!!   Det blev til katten og hans familie ..  jeg besluttede mig for at lave noget, der skulle prøve at illustrere hvor tæt og intens katten Milo er i vores lille familie altså  kat foto. En personlighed der er fuldstændig synkroniseret og i fuld harmoni med de forskellige personligheder der nu engang er i en familie…  Et levende væsen der helt har adopteret os som vi har adopteret ham. … Den fotografiske udfordring, ud over lyslægning og det at få skabt studie lignende forhold i en trang og møbleret stue..  er at få modellerne til at kikke ind i kameraet … eller i hvertfald bare i nærheden af den optiske akse….  Pueha en omgang svært ….  men ved at lave pludselige små bevægelser… masser af underlige lyde og uendelige mængder at tålmodighed så lykkedes det egentlig meget godt….. og her er så resultatet af anstrængelserne. Lyslægningen er lavet med både en og to flash, od der brugt octabox for at blødgøre lyset lidt, envider er der en reflektor involveret … bare for lige at løsne de til tider mørke skygger.

kat foto, Katfoto, kat, Milo, norsk skovkat, Billund foto, foto billund,billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen kat foto, Katfoto, kat, Milo, norsk skovkat, Billund foto, foto billund,billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen kat foto, Katfoto, kat, Milo, norsk skovkat, Billund foto, foto billund,billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen kat foto, Katfoto, kat, Milo, norsk skovkat, Billund foto, foto billund,billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen kat foto, Katfoto, kat, Milo, norsk skovkat, Billund foto, foto billund,billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen kat foto, Katfoto, kat, Milo, norsk skovkat, Billund foto, foto billund,billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

kontakt mig ; klik her
chek mig på facebook

 

Portrætter, Billund foto, foto billund,billund fotografi, fotografi billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

Billund fotograf Johnny Mortensen