Verdens heldigste Fotograf, og den skønne Melinda

Yes det mener jeg … det der skulle have været en sommer og solnedgangs romantisk shoot, blev til et shoot i det mere mørke grønne, trods grå himmel bevarede den skønne Melinda både humør og gejst til at være model for mig den aften, og jeg fik arbejdet med min seneste nørd, full body posing, ude af studiet og med forhåndværende midler.
Jeg fik mulighed for at prøve teknikker af … fotografering ved dagslys helt uden hjælp af speedlight … meen kunne selvfølgelig ikke lade være … speedlights er kommet for at blive, så lidt kontroleret blinken fra min side er et must. Melinda viste sig fra den vanlige friske og umådelige samarbejds villige side og støttede fotografen hele vejen gennem shootet… Kunsten at gå i høje hæle på græs samtidig med at hun bevarede sit cool .. formiddabelt, og uden tøven ned og ligge i det fugtige græs imponerende .. og samtidig bevare det skønne og det smukke, Melinda styre for vildt  .. samtidig med  en masse grinen og joken, det et er en fornøjelse af de særlige. Selvfølgelig .. vi er til shoot for at have det sjovt … og lave billeder .. men sjovt skal det bare være .. kryderet med spontane fjollerier  😀  helt sikkert en af de sjovste shoots i 2016

Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i hejnsvig, foto i vorbasse, modelbilleder, Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i hejnsvig, foto i vorbasse, modelbilleder, Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i hejnsvig, foto i vorbasse, modelbilleder, Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i hejnsvig, foto i vorbasse, modelbilleder, Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i hejnsvig, foto i vorbasse, modelbilleder, Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund,Foto i hejnsvig, foto i vorbasse, modelbilleder,

Du kan selvfølgelig se flere portrætter fra dagen ved at klikke her ; portrætter 

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her