Benhårde Melinda

Den helt ordinær Onsdag den 25/05/2016 blev pludselig mega meget mere spændende, der skulle laves et shoot med mit ongoing project “dangerous Girls”. En hurtig forespørgesel hos Melinda som hurtig sprang til…  skabte bare sådan den rigtige stemning og fede muligheder. Som trænet soldat viste Melinda bare instiktivt de rigtige poseringer og totalt fed indlevelse … der blev arbejdet igennem … fototeknik .. nørderi … posering og fysisk smidighed .. og selvfølgelig masser af grin og spas …
Det kom der vild meget godt matriale ud af  … så jeg var simpelthen nød til at tage forskud på vinterens photoshop sysler og bare lave et komposit..  se det nederst i galleriet.

Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund


Denne komposite består af ikke mindre end 7 forskellige billeder og 87 layers i photoshop .. der er gået lidt tid med at nørde lidt frem og lidt tilbage … Efterhånden som man begynder at få en fornemmelse for hvilke en stil man vil arbejde med, kommer stemnings elementerne ind .. farve og toning, lyst og mørke .. Som med alt man sidder og nørkler med dybt koncentreret er det en stor tilfredsstillelse når man så opdager at billedet faktisk begynder at tage form, følelsen af at være tæt på at have opnået det man ville er kæmpe stor

Melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund

Du kan selvfølgelig se flere modelfotos ved at klikke her ; modelfotos

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her