Pinup, virkelig spændende og udfordrende foto genre.

Endelig et lille indlæg om en serie pin-up billeder jeg har lavet for et stykke tid siden.
Nå der pludselig opstår muligheden for at lave pinup billeder, endda sammen med den dygtige og flotte pinup model Mija Lou og og og det bliver bedre …. en mulighed for at det kan foregå i ægte lufthavns miljø og med vaskeægte, originale og flyvedygtige veteran fly….. ja så tænker man ikke så meget .. man handler bare 😀 så herunder er et lille udpluk af resultatet. Ved fælles hjælp og en hulens masse skæg og ballade blev shootet en sucess,  envidere fik et par af de lokale en stor oplevelse ud af at have en vaske ægte og meget tidstro pin-up, iført petticoat og garterbelt.  Må også indrømme at det er ikke et hverdags syn.

mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mija lou, pinup, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund

Du kan selvfølgelig se flere model fotos jeg har lavet ved at klikke her ; portrætter 

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her