Melinda   Ny model i klubstudiet

Torsdag aften gik turen til fotoklubbens lokaler, emnet var portræt fotografering af ny model. Melinda havde prøvet et par gange at sidde model for en række ivrige fotografer .. der øver både teknik og instruktion af modellen .

melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billundmelinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billundmelinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund

Lidt forskelligt lyslægning og poseringer blev afprøvet, lige fra en helt almindelig frontal opsat softbox med kantlyst på begge sider bag Malinda, til et mere Hollywood portrait setup med en enkelt lampe og to bookends der reflekterer utroligt blødt lys ind på modellen … her lige et par bts.

melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund

Fotografen Carsten er her i fuld firspring med hollywood setuppet.  Spændende og meget udtryksfuld setup ..

herunder kan du se lidt af det jeg fik med det arrangement

melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund melinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billundmelinda, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund

Du kan selvfølgelig se andet model fotografering jeg har lavet ved at klikke her ; portrætter 

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her