MEM girl i stue studiet

Og der blev leget lidt med foldeud baggrunden.
Udfordringen her er naturligvis, sort baggrund, sort beklædning og sort stol…
altså sort i sort i sort ….  synes selv at det lykkedes meget godt. hus modellen  viste endnu engang
stor entusiasme og tålmodighed ved shootet.
Der er flere udfordringer i spil ved et sådan shoot, og igen blev jeg bekræftiget i at ideen med et mobilt studie der kan sættes op i næsten ethvert rum, helt sikkert er den rigtige beslutning…  opsætning og udførelse af shootet tog max 1½time … altså et effektivt setup.

 

mem, mem-art, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mem, mem-art, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mem, mem-art, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mem, mem-art, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund mem, mem-art, modelfoto, modelfotografering, model, foto, forografering, fotografi, Billund, johnny, mortensen, fotografering i billund

Du kan selvfølgelig se flere billeder ved at klikke her ; modeller 

billund, billund fotograf, fotograf billund, Billund pin-up fotografi, portræt fotograf, portrætfoto, portræt fotografi, Billund pin up fotografi, Billund pinup fotografi, fotograf johnny mortensen

vil du se andet jeg fotografere : klik her